Skole er fun

I dag har jeg - som på alle andre normale dager, som ender opp uten mål og mening - sittet benket fast skolepulten min. Det eneste lyspunktet kom i musikken. Da klarte jeg å overbevise meg selv om at vår nye vikaren-som-egentlig-er-musikklæreren-vår-fordi-den-egentlige-musikklæreren-vår-tydligvis-ikke-planlegger-å-komme-tilbake-til-jobb er medlem i Kaizers Orchestra. Det var et sprøtt innfall jeg fikk da han gikk med vest, men teorien ble knust da han snakket kristiansandsk, men teorien ble ikke knust lengre da han sa han spilte i et band. Derfor konkluderte jeg med at han er med i Kaizers, og at han har kjempe lyst til å dynke meg i gratisbiletter til Sonny og diverse konserter. Hallo? Det sier seg selv.

 

Også har jeg planlagt mitt fremtidige ekteskap med denne hunken:Det kan kanskje se sånn ut, men han er ikke 30 år, og er heller ikke en fiksjonell figur. I det hele tatt. Vi skal gifte oss på en blomstereng på Hawaii mens 15 duer kvitrer, og 1 alv synger. Deretter skal han kysse meg i enden av regnbuen. For ektehetens skyld.

 

Oppsummering: Jeg er veldig fangirl for tiden.
Jeg er en delta...

... Kaller jeg det selv, i hvertfall. Har nemlig vært i kirken nå, for der er jeg hver dag... eller ikke. Men jeg har vært der nok til å bli en skikkelig kløpper på "fall til ro", "you are holy"(hør på den på spotify med ungfila! sommerminner<3) og Fader Vår. Fengende alle sammen. Så nå driver jeg altså og skriver pakkeliste til polen, for det er dit alle badasser drar. Også stalker jeg utallige fotoblogger fordi jeg får så mye inspirasjon. Og får å illustrere dette slenger jeg ved ett random bilde fra weheartit.com... fordi jeg er mainstream.

 Jeg er forresten ikke romantikker i det hele tatt...
Love

Dersom det er mulig å være forelsket i en neglelakk skal jeg ikke nekte. Jeg er det. "Boom boom pow", "Across the universe" og "Happy Birthday" av Deborah Lippmann er beyond nydelige neglelakker. Ja, for å være ærlig er alle utrolig fine, og jeg hadde ikke hatt noe i mot å ha vær og en av de! Dessverre har det seg sånn at mine negler ikke akkurat kan betegnes i kategoriene fine, lange eller perfekte. Likevel lever jeg i drømmen om hvor fine alle Deborah Lippmann lakkene hadde blitt på meg.

 

Drøm

 

 

 
De beste bloggene: InspoTenkte egentlig å kalle dette blogginnlegget "De beste bloggene: Mote", men så kom jeg på at alle blogger inneholder minst 35 innlegg om "dagens outfit", "dette kjøpte jeg i dag" eller "salgsblogg. by kjempehøyt<3". For sånn er vår generasjon. Bare så det er klart leser jeg ikke alle disse bloggene fast. Før kunne jeg lese 20-25 om dagen. Så ble jeg super moden (ironisk undertone) og sluttet fordi jeg ble lei, men det hender enda at jeg titter innom en eller to av de.

 


seaofshoes.com

Engelsk blogg. Drives av Jane Aldrige som har en helt unik stil og får de styggeste klær til å passe sammen, og danne ett perfekt antrekk. Jeg er ikke misunnelig da.

 

 Ulrikkelund.com

Mange kjenner vel til Ulrikke Lund. Den vakre bloggeren med den forferdelige oppveksten. Hun har virkelig jobbet seg opp for å nå så langt som nå. You go, girl!

 

 

livingdoll.com

Elise Bahja. Inspirerende. Uansett om hun tar i bruk sort som den eneste fargen, eller velger å colorblocke blir hun kjempe fin!

 

 

 


stylebykling.nowmanifest.com

Elin Kling klarer alt. Eget magasin har hun, hun har vært gjestedesigner for H&M, kjempe god blogg og - så klart - får hun reise rundt i verden for å møte fantastiske mennesker. Er ikke sjalu på det heller...
Alber Elbaz for Lanvin

Du hørte rett! Det som før var gjestedesignere til H&M har fått egen gjestedesigner. Elbaz som har tidligere designet for YSL og Krizia. Allikevel er det ikke dette jeg syns er kulest. I reklamevideoen for linjen dukker nemlig Alber selv opp. Suprise!

 

 
Skole og sånt.

Da var jeg hjemme fra en laang skoledag, og om jeg skal være helt ærlig har det ikke skjedd så mye spennende gitt. I kunst og håndverk har vi om grafisk design, i nynorsken hadde vi konkurranse. Føler det er nødvendig å fortelle hvor flink jeg var. Nei. Så planene for dagen er å lese nynorsk. Og etter at jeg har sittet inne på rommet mitt og lest i noen timer skal jeg på korøvelse. Problemet er at jeg ikke kan synge, jeg har ikke rytmesans og jeg kan ikke sangene. Også er jeg tonedøv da. Wish me luck.

 

 Fun fact: Visste du at "ein sturt" er det man omtaler som "ei snøgg rørsle med stor kraft". Wiktionary

 
Dårlig humor, sa du?


Vma: Best dressedFra venstre.

Beyoncè Knowles

Ærlig talt. Beyoncè tar seg bra ut i alt, og selv nå som hun er gravid ser hun både elegant og stunning ut i en knæsj orange kjole. You go!

No name

Jeg aner ikke hva hun heter, men når hun klarer å kle seg så avslappet, men stilig fortjener hun en plass her. Skoene<3

Justin Bieber:

Sett bortifra at han holder en slange i hendene som han skrøt av hele kvelden er han like søt som alltid. Pluss for røde bukser. Minus for overdone emblem.

Zoe Saldana:

Elsker hvordan hun kombinerer en detaljrik kjole og en helt enkel, sort klutch.
Konfirmanten

Det som kan føles som ett hav av sene kvelder i kirken er fullført, konfirmasjonsleiren er vel overstått, og til og med fotograferingen er ferdig. Det er så rart å tenke på! Etter neste søndag er jeg ikke lenger konfirmant. Jeg gleder meg veldig, men så klart er det litt vedmodig. For selvom det ikke er super morsomt å dra i kirken støtt har det vært veldig gøy. For meg var den beste av konfirmasjonstiden på leiren hvor vi lærte utrolig mange sanger, fniste av fingerdansen, skrek oss hese på kampkvelden, lo sammen av alle mulige ting, sladret om lederne, ble kjent med nye mennesker, og hver kveld satt samlet og sang fine sanger helt til vi måtte tilbake til rommene våre for å legge oss hvor vi pønsket på den beste måten å komme seg ut derfra uten at lederne så oss - og muligens sladret til de andre i walkie talkiene de hadde. Minner

 
Claire

" don't waste your life, claire
don't waste your life, claire
don't waste the things that you might do
and I love you
so "
Utøya og Oslo

Kjære ofre. Vi kjenner smerten. Hver dag. Smerten over at vårt lille land, Norge, har blitt frarøvet så mange flotte mennesker som kjempet for demokrati, likestilling, og rettferdighet.

 

Kjære ofre. Vi tenker på dere. Hver dag. Vi tenker på alt dere måtte oppleve. Vi tenker på hvordan dere var. På hva dere sto for.

 

Kjære Norge. La oss fortsette å stå sammen. La oss alltid huske de dagene da Norge glemte ulikheter.Da vi stod sammen. Hvit som sort. Kvinne som mann. Ung som gammel. Homofil, lesbisk, heterofil. Ja, alle. Alle som en. La oss minnes de omkomne, de pårørende, og de skadde.  Og viktigst av alt. La oss lære.

 

 
Gratulerer, prinsesse Victoria!

Så var det altså klart. Den svenske kongeriket venter ett lite nurk en gang i mars. Gratulerer! Mon tro om det ikke er ett like stilikon som ligger å vokser seg stor? Du vet, eplet faller ikke langt fra stammen


Skolestart.

Ja. Nå er det snart skolestart, og vi skal igjen sitte limt til pulten for å skrive engelske gloser, og se frem til neste sommerferie. Jeg for min del skal begynne på siste året på ungdomsskolen, og ser virkelig frem til å begynne på videregående. Ikke det at jeg ikke har lært noe av årene jeg har gått på skole. Jeg har særlig hentet mye kunnskap fra norsktimene i niende. De uendelig lange norsktimene hvor jeg måtte sitte pent ved pulten å skrive novelle. Etter hvert begynte jeg å like disse timene. Jeg så liksom frem til dem. Og nå er jeg altså blitt norsknerd. Jeg ser ubevisst etter skrivefeil i aviser, og dømmer journalisten dersom det er noen. Jeg skriver noveller i sommerferien. Og i går ? da jeg ikke hadde pc tilgjengelig ? satt jeg og diktet likevel. Jeg ble en nerd, men likevel lønte det seg, for jeg er utrolig kry over karakteren jeg fikk. Og kanskje det er noe å lære av det? Kanskje man i stedet kan gå inn i dette skoleåret med en skikkelig positiv holdning og tenke at i år skal det gå bra. For når du for siste gang skal spasere ut av skolen kan du kjenne at nå er det en lang ferie i vente, og du, du har gjort ditt beste. Det kan man se på karakterkortet

 
HøstJeg er virkelig helt inni høsten for tiden. Derfor har jeg blitt det man kaller en real gråmus. Skikkelig kjedelig, og skikkelig "høstete" med store gensere og lite shortser. Ikke bra.

 
Jenteting For En Billig Penge!

Nå som sommeren er kommet kan det være en godt ting med en litt større pengepung en normalt. Hva er vel da bedre enn å spare på varer man normalt sett ville betalt hundrevis for? På ulike nettbutikker kan man nemlig kjøpe hudpleieprodukter, parfyme, sminke og hårpleieprodukter for en uhyre billig penge, enda det er ekslusive merker som tilbys! I tillegg er det gratis frakt i mange av disse, hvilken gjør det er umulig å ikke falle for fristelsen. Selv stoler jeg bare på fire av mange nettbutikker. De virker profesjonelle, og leverer det de skal.

 Blivakker.no

Norsk nettbutikk med fri frakt ut sommeren. Ønsker du litt ekstra rabatt skriver du inn kodene "fotballfrue", "annais" eller "idawulff" i rabattfeltet. 

 

Hqhair.com

Britisk nettbutikk med gratis frakt - selv til Norge. Her kan man spare penger med tanke på hvor lavt pundet ligger.

 Strawberrynet.com

Usannsynlig billig. Ikke så rart i og med at kompaniet er lokert i Hong Kong. Fri frakt under 200kr.

 


Lookfantastic.com

Ledende i England innen skjønnhetspleie. Spesielt billig på GHD. Fri frakt til England
I Love Them Treasures


P&OJeg må si jeg elsker den nye fargekombinasjonen denne sommeren. Lilla og oransje. Finnes det noe mer sommerlig? Tydeligvis er det ikke bare jeg som elsker dette. Kjendiser elsker fargene og noen (les: Kim Kardashian) har til og med gått så langt som å kopiere direkte fra catwalken! Som om ikke det skulle være nok ble Kim Kardashian kopiert av Charlotte Casiraghi. Legg også merke til at turkis og gull  ofte får sin plass i slike antrekk. Loves!

Hent Frem: Fruktmønstre

Vi har tidligere fått beskjed om å hente fram klær fra tidligere ti-år - eller som det nå blir kalt; vintage treasures. Grunnen er at en rekke motehus velger å hente inspirasjon fra helt tilbake til 50-tallet. Vi har hittil sett mye: Vide skjørt, ville mønstre, store afroer, og tilnærmet neon-farger.  Allikevel kunne jeg aldri drømme om at Stella McCartney skulle hente fram sin bestemors kjole fra da hennes fars band "Wings" var i vinden. Når det er sagt, må jeg bare tilstå: Jeg har virkelig lagt mitt store elsk på både Stellas grapefrukt mønstre, og Pradas banan mønstre.Versace For H&M

Hennes og Mauritz. Et velkjent navn. Det er nok ikke få av oss som eier minst ett plagg fra denne kleskjeden, som har holdt ut i utrolige 64 år. Derfor er det ikke til å stikke under en stol at de fleste mote-entusiaster kommer til å glede seg over at H&M nå har inngått ett samarbeid med Versace. I tillegg til å lansere en kolleksjon i November vil har hun også designet en pre-vår kolleksjon som vil være tilgjengleig i nettbutikkene fra 19. Januar. Donatella Versace - linjens designer og kreativ leder for sitt deleide motehus - dukket opp på herremoteshowet for merket i går kveld i en av kjolene fra Versaces kommende H&M-kolleksjon. Kolleksjonen kommer til å være ett tilbakeblikk og en hyllest til motehusets arv med skinn, trykk og farger. Og til glede for alle de fasjonable menn der ute: Nei, Donatella har ikke glemt dere. Det vil også lanseres en herre-kolleksjon, og interiørartikler.

Inntil videre får vi bare trippe på tærne, og håpe på noen sneek-peaks her og der, for høst-kolleksjonen slippes ikke ut før 17. November

 
Nytt Design

Klart å laget meg nytt (midlertidig) design i dag. Blogging skjer ikke før i morgen, men det skal nok komme mye her i sommerferien!
Who Doesn't Love Jewelleries?

Det er vanskelig å ikke elske stæsj, men umulig å ikke elske Bjørg Jewellery
Get The Look!

Tv-personlighet, celebutant, forfatter, designer og ? selvsagt - It-girl. Lauren Conrad har alt, der i blant ett klesskap vi som ikke har råd til titalls Chanel vesker bare kan sikle etter. Hun mestrer casual med stil, og man skal lete lenge for å finne en slik unik, men likevel smakfull sans og sammensetning av klær. Slik kan man få ett antrekk like flott som Laurens til minst halvparten av prisen:


Alt fra nelly.com
Friday Faves

Dette postet jeg egentlig i går, men det ville ikke ut.
Livet Er Herlig!

Da er det gjort. Ferieturen er bestilt. Det ble ikke til syden, ettersom jeg ikke får reise selv av min mor, men jeg skal få en fantastisk ferie til min hjemby - Haugesund. But wait, there is more. Prøver er unnagjort, og på mandag starter det å merkes at det bare er tre uker igjen til strålende sol, og 2 måneder med morro. Lærerene er selv lystene på litt fri, og setter opp en litt morsommere timeplan, med elevbedrift, rydding og så og si ingen fag. Når det i tillegg er strålende sol ute, og du blir vekket opp av kakao og speilegg på sengen kan man ikke klage. 

 

Gysla flotte kaien!
The Ponytail

Er det noe jeg elsker for tiden så er det den høye, stramme og stilige hestehalen Marc and Jacobs kunne vise frem i år. Updo'en er ikke bare observert på catwalken, men også på en rekke kjendiser. Der i blant Kim Kardashian som virkelig kler den med sitt lange, mørke hår. Hestehalen er pen til hverdags, men på sitt beste med en kort kjole, og skyhøye hæler.


Pin It!

Jeg kan nå meddele at jeg er avhengig av pinterest! Etter å ha tilbrunget ett døgn i skogen skyndet jeg meg hjem, for en dusj, og litt pinning. Nøyaktig hva det er blir avansert å gå inn på, men om du ønsker kan du finne mer informasjon her. Det er super enkelt å lage sine egene motivasjonboards, og ønskelister, i tillegg til at man kan bruke det til planlegging, lagringsplass for ferieminner, etc. Selv har jeg ett for klær, ett for interiør, ett for bryllup og noen fler. Om man ønsker å bli medlem trenger man invitasjon, hvilket kan ta tid, men om du er heldig og har en venn som pin'er kommer du deg raskt i gang

Prøv det! Du vil bli avhengig
Friday Faves

  

 


 
Pierre Balmain

Det franske motehuset som er kjent for sin råe stil, og sine møllspiste t-skjorter lanserer nå en billigere linje. Underlinjen har fått navnet Pierre Balmain etter motehusets egen grunnlegger, og det er under Olivier Rousteing, Balmains nye kreative direktør linjen skal slippes. I følge ukjente kilder skal denne linjen få ett yngre preg enn tidligere, og forutenom kvinneklær og accesoarer vil Pierre Balmain også inneholde godbiter for herrer. Vi har tidligere vært vitne til at blant andre  Marc Jacobs har sluppet ut en underlinje som ble gitt navnet Marc by Marc Jacobs, og at  Chloé  har valgt å la den billigere linjen See by Chloé  som begge to har lykkes, og som fortsatt er i salg. Det er ingen tvil om at det ligger mange herligheter fra Pierre Balmain og venter, men inntil videre må vi nok smøre oss med tålmodighet. Underlinjens første kolleksjon slippes nemlig ikke før i september.
Pynt Opp Neglene!Good Morning!

Fant denne videoen hos Camilla Pihl. Nydelig!
Sommerens Shortser

Sommeren setter snart inn for fullt, og det er på tide å lete frem shortsen fra klesskapet. Det er en mer avslappet erstatning for skjørtet, men likevel utrolig stilig, og kan brukes like godt på stranden som i grillpartyet.  Denne sesongen regjerer ikke bare denim, men også høye liv, blonder, og mønster.arkiv


September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


  • » Blogg


  • linker

    Takk til Katrine for design

    hits