Friday Faves

  

 


 
Pierre Balmain

Det franske motehuset som er kjent for sin råe stil, og sine møllspiste t-skjorter lanserer nå en billigere linje. Underlinjen har fått navnet Pierre Balmain etter motehusets egen grunnlegger, og det er under Olivier Rousteing, Balmains nye kreative direktør linjen skal slippes. I følge ukjente kilder skal denne linjen få ett yngre preg enn tidligere, og forutenom kvinneklær og accesoarer vil Pierre Balmain også inneholde godbiter for herrer. Vi har tidligere vært vitne til at blant andre  Marc Jacobs har sluppet ut en underlinje som ble gitt navnet Marc by Marc Jacobs, og at  Chloé  har valgt å la den billigere linjen See by Chloé  som begge to har lykkes, og som fortsatt er i salg. Det er ingen tvil om at det ligger mange herligheter fra Pierre Balmain og venter, men inntil videre må vi nok smøre oss med tålmodighet. Underlinjens første kolleksjon slippes nemlig ikke før i september.
Pynt Opp Neglene!Good Morning!

Fant denne videoen hos Camilla Pihl. Nydelig!
Sommerens Shortser

Sommeren setter snart inn for fullt, og det er på tide å lete frem shortsen fra klesskapet. Det er en mer avslappet erstatning for skjørtet, men likevel utrolig stilig, og kan brukes like godt på stranden som i grillpartyet.  Denne sesongen regjerer ikke bare denim, men også høye liv, blonder, og mønster.

Header


Gratulerer med dagen!

Etter en lang dag sitter jeg nå godt plantet i sofaen og planlegger å bevege meg minst mulig den neste timen. I magen ligger grillmat, kake, is og jordbær. Det er ikke andre ord å beskrive dagen med enn hektisk, morro og deilig. Jeg sa hei til en ny morgen allerede klokken åtte i dag. Og etter bare en time gikk turen til den lokale barneskolen hvor vi kunne se små bunadskledde barn smile fra øre til øre spasere i tok med flagget i hånden. Noen timer ble tilbragt på skoleplassen med forskjellige leker før jeg dro med firmeningen min for å skifte, og etter å ha spist, sett på hesteløp og sett på nok ett tog er jeg sliten i beina og klar for nok en skoledag i morgen.


17. Mai i siste liten

Dette, tenker du, dette skal bli en herlig dag. Gulvet som dine ben snart skal treffe er kaldt. Så kaldt at det gir deg en rask iling gjennom bena. Så oppdager du det. Klærne som du så pent skulle henge fram i går kveld mangler, og bunaden er for liten. Ja, du har rett og slett glemt vår nasjonaldag. Ikke fortvil. Du kan enkelt sette sammen ett flott antrekk, uten å gjøre noen nye kjøp. Den lille sorte er nok, og selvom man bør unngå denne fargen ellers kan man ikke nekte for at sort går igjen på en dag som dette. Legg til en morsom clutch og noen like gøyale høye heler, og for å toppe det hele ett enkel smykke. Dermed har du ett avslappet - men stilig - antrekk på 1, 2, 3.Sort kjole fra nelly.com

Smykke fra nelly.com

Sko fra asos.com

Clutch fra asos.com


arkiv


September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


  • » Blogg


  • linker

    Takk til Katrine for design

    hits