Jenteting For En Billig Penge!

Nå som sommeren er kommet kan det være en godt ting med en litt større pengepung en normalt. Hva er vel da bedre enn å spare på varer man normalt sett ville betalt hundrevis for? På ulike nettbutikker kan man nemlig kjøpe hudpleieprodukter, parfyme, sminke og hårpleieprodukter for en uhyre billig penge, enda det er ekslusive merker som tilbys! I tillegg er det gratis frakt i mange av disse, hvilken gjør det er umulig å ikke falle for fristelsen. Selv stoler jeg bare på fire av mange nettbutikker. De virker profesjonelle, og leverer det de skal.

 Blivakker.no

Norsk nettbutikk med fri frakt ut sommeren. Ønsker du litt ekstra rabatt skriver du inn kodene "fotballfrue", "annais" eller "idawulff" i rabattfeltet. 

 

Hqhair.com

Britisk nettbutikk med gratis frakt - selv til Norge. Her kan man spare penger med tanke på hvor lavt pundet ligger.

 Strawberrynet.com

Usannsynlig billig. Ikke så rart i og med at kompaniet er lokert i Hong Kong. Fri frakt under 200kr.

 


Lookfantastic.com

Ledende i England innen skjønnhetspleie. Spesielt billig på GHD. Fri frakt til England
I Love Them Treasures


P&OJeg må si jeg elsker den nye fargekombinasjonen denne sommeren. Lilla og oransje. Finnes det noe mer sommerlig? Tydeligvis er det ikke bare jeg som elsker dette. Kjendiser elsker fargene og noen (les: Kim Kardashian) har til og med gått så langt som å kopiere direkte fra catwalken! Som om ikke det skulle være nok ble Kim Kardashian kopiert av Charlotte Casiraghi. Legg også merke til at turkis og gull  ofte får sin plass i slike antrekk. Loves!

Hent Frem: Fruktmønstre

Vi har tidligere fått beskjed om å hente fram klær fra tidligere ti-år - eller som det nå blir kalt; vintage treasures. Grunnen er at en rekke motehus velger å hente inspirasjon fra helt tilbake til 50-tallet. Vi har hittil sett mye: Vide skjørt, ville mønstre, store afroer, og tilnærmet neon-farger.  Allikevel kunne jeg aldri drømme om at Stella McCartney skulle hente fram sin bestemors kjole fra da hennes fars band "Wings" var i vinden. Når det er sagt, må jeg bare tilstå: Jeg har virkelig lagt mitt store elsk på både Stellas grapefrukt mønstre, og Pradas banan mønstre.Versace For H&M

Hennes og Mauritz. Et velkjent navn. Det er nok ikke få av oss som eier minst ett plagg fra denne kleskjeden, som har holdt ut i utrolige 64 år. Derfor er det ikke til å stikke under en stol at de fleste mote-entusiaster kommer til å glede seg over at H&M nå har inngått ett samarbeid med Versace. I tillegg til å lansere en kolleksjon i November vil har hun også designet en pre-vår kolleksjon som vil være tilgjengleig i nettbutikkene fra 19. Januar. Donatella Versace - linjens designer og kreativ leder for sitt deleide motehus - dukket opp på herremoteshowet for merket i går kveld i en av kjolene fra Versaces kommende H&M-kolleksjon. Kolleksjonen kommer til å være ett tilbakeblikk og en hyllest til motehusets arv med skinn, trykk og farger. Og til glede for alle de fasjonable menn der ute: Nei, Donatella har ikke glemt dere. Det vil også lanseres en herre-kolleksjon, og interiørartikler.

Inntil videre får vi bare trippe på tærne, og håpe på noen sneek-peaks her og der, for høst-kolleksjonen slippes ikke ut før 17. November

 
Nytt Design

Klart å laget meg nytt (midlertidig) design i dag. Blogging skjer ikke før i morgen, men det skal nok komme mye her i sommerferien!
Who Doesn't Love Jewelleries?

Det er vanskelig å ikke elske stæsj, men umulig å ikke elske Bjørg Jewellery
Get The Look!

Tv-personlighet, celebutant, forfatter, designer og ? selvsagt - It-girl. Lauren Conrad har alt, der i blant ett klesskap vi som ikke har råd til titalls Chanel vesker bare kan sikle etter. Hun mestrer casual med stil, og man skal lete lenge for å finne en slik unik, men likevel smakfull sans og sammensetning av klær. Slik kan man få ett antrekk like flott som Laurens til minst halvparten av prisen:


Alt fra nelly.com
Friday Faves

Dette postet jeg egentlig i går, men det ville ikke ut.
Livet Er Herlig!

Da er det gjort. Ferieturen er bestilt. Det ble ikke til syden, ettersom jeg ikke får reise selv av min mor, men jeg skal få en fantastisk ferie til min hjemby - Haugesund. But wait, there is more. Prøver er unnagjort, og på mandag starter det å merkes at det bare er tre uker igjen til strålende sol, og 2 måneder med morro. Lærerene er selv lystene på litt fri, og setter opp en litt morsommere timeplan, med elevbedrift, rydding og så og si ingen fag. Når det i tillegg er strålende sol ute, og du blir vekket opp av kakao og speilegg på sengen kan man ikke klage. 

 

Gysla flotte kaien!
The Ponytail

Er det noe jeg elsker for tiden så er det den høye, stramme og stilige hestehalen Marc and Jacobs kunne vise frem i år. Updo'en er ikke bare observert på catwalken, men også på en rekke kjendiser. Der i blant Kim Kardashian som virkelig kler den med sitt lange, mørke hår. Hestehalen er pen til hverdags, men på sitt beste med en kort kjole, og skyhøye hæler.


Pin It!

Jeg kan nå meddele at jeg er avhengig av pinterest! Etter å ha tilbrunget ett døgn i skogen skyndet jeg meg hjem, for en dusj, og litt pinning. Nøyaktig hva det er blir avansert å gå inn på, men om du ønsker kan du finne mer informasjon her. Det er super enkelt å lage sine egene motivasjonboards, og ønskelister, i tillegg til at man kan bruke det til planlegging, lagringsplass for ferieminner, etc. Selv har jeg ett for klær, ett for interiør, ett for bryllup og noen fler. Om man ønsker å bli medlem trenger man invitasjon, hvilket kan ta tid, men om du er heldig og har en venn som pin'er kommer du deg raskt i gang

Prøv det! Du vil bli avhengig


arkiv


September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


  • » Blogg


  • linker

    Takk til Katrine for design

    hits