De beste bloggene: InspoTenkte egentlig å kalle dette blogginnlegget "De beste bloggene: Mote", men så kom jeg på at alle blogger inneholder minst 35 innlegg om "dagens outfit", "dette kjøpte jeg i dag" eller "salgsblogg. by kjempehøyt<3". For sånn er vår generasjon. Bare så det er klart leser jeg ikke alle disse bloggene fast. Før kunne jeg lese 20-25 om dagen. Så ble jeg super moden (ironisk undertone) og sluttet fordi jeg ble lei, men det hender enda at jeg titter innom en eller to av de.

 


seaofshoes.com

Engelsk blogg. Drives av Jane Aldrige som har en helt unik stil og får de styggeste klær til å passe sammen, og danne ett perfekt antrekk. Jeg er ikke misunnelig da.

 

 Ulrikkelund.com

Mange kjenner vel til Ulrikke Lund. Den vakre bloggeren med den forferdelige oppveksten. Hun har virkelig jobbet seg opp for å nå så langt som nå. You go, girl!

 

 

livingdoll.com

Elise Bahja. Inspirerende. Uansett om hun tar i bruk sort som den eneste fargen, eller velger å colorblocke blir hun kjempe fin!

 

 

 


stylebykling.nowmanifest.com

Elin Kling klarer alt. Eget magasin har hun, hun har vært gjestedesigner for H&M, kjempe god blogg og - så klart - får hun reise rundt i verden for å møte fantastiske mennesker. Er ikke sjalu på det heller...
Alber Elbaz for Lanvin

Du hørte rett! Det som før var gjestedesignere til H&M har fått egen gjestedesigner. Elbaz som har tidligere designet for YSL og Krizia. Allikevel er det ikke dette jeg syns er kulest. I reklamevideoen for linjen dukker nemlig Alber selv opp. Suprise!

 

 
Skole og sånt.

Da var jeg hjemme fra en laang skoledag, og om jeg skal være helt ærlig har det ikke skjedd så mye spennende gitt. I kunst og håndverk har vi om grafisk design, i nynorsken hadde vi konkurranse. Føler det er nødvendig å fortelle hvor flink jeg var. Nei. Så planene for dagen er å lese nynorsk. Og etter at jeg har sittet inne på rommet mitt og lest i noen timer skal jeg på korøvelse. Problemet er at jeg ikke kan synge, jeg har ikke rytmesans og jeg kan ikke sangene. Også er jeg tonedøv da. Wish me luck.

 

 Fun fact: Visste du at "ein sturt" er det man omtaler som "ei snøgg rørsle med stor kraft". Wiktionary

 
Dårlig humor, sa du?


Vma: Best dressedFra venstre.

Beyoncè Knowles

Ærlig talt. Beyoncè tar seg bra ut i alt, og selv nå som hun er gravid ser hun både elegant og stunning ut i en knæsj orange kjole. You go!

No name

Jeg aner ikke hva hun heter, men når hun klarer å kle seg så avslappet, men stilig fortjener hun en plass her. Skoene<3

Justin Bieber:

Sett bortifra at han holder en slange i hendene som han skrøt av hele kvelden er han like søt som alltid. Pluss for røde bukser. Minus for overdone emblem.

Zoe Saldana:

Elsker hvordan hun kombinerer en detaljrik kjole og en helt enkel, sort klutch.
Konfirmanten

Det som kan føles som ett hav av sene kvelder i kirken er fullført, konfirmasjonsleiren er vel overstått, og til og med fotograferingen er ferdig. Det er så rart å tenke på! Etter neste søndag er jeg ikke lenger konfirmant. Jeg gleder meg veldig, men så klart er det litt vedmodig. For selvom det ikke er super morsomt å dra i kirken støtt har det vært veldig gøy. For meg var den beste av konfirmasjonstiden på leiren hvor vi lærte utrolig mange sanger, fniste av fingerdansen, skrek oss hese på kampkvelden, lo sammen av alle mulige ting, sladret om lederne, ble kjent med nye mennesker, og hver kveld satt samlet og sang fine sanger helt til vi måtte tilbake til rommene våre for å legge oss hvor vi pønsket på den beste måten å komme seg ut derfra uten at lederne så oss - og muligens sladret til de andre i walkie talkiene de hadde. Minner

 
Claire

" don't waste your life, claire
don't waste your life, claire
don't waste the things that you might do
and I love you
so "
Utøya og Oslo

Kjære ofre. Vi kjenner smerten. Hver dag. Smerten over at vårt lille land, Norge, har blitt frarøvet så mange flotte mennesker som kjempet for demokrati, likestilling, og rettferdighet.

 

Kjære ofre. Vi tenker på dere. Hver dag. Vi tenker på alt dere måtte oppleve. Vi tenker på hvordan dere var. På hva dere sto for.

 

Kjære Norge. La oss fortsette å stå sammen. La oss alltid huske de dagene da Norge glemte ulikheter.Da vi stod sammen. Hvit som sort. Kvinne som mann. Ung som gammel. Homofil, lesbisk, heterofil. Ja, alle. Alle som en. La oss minnes de omkomne, de pårørende, og de skadde.  Og viktigst av alt. La oss lære.

 

 
Gratulerer, prinsesse Victoria!

Så var det altså klart. Den svenske kongeriket venter ett lite nurk en gang i mars. Gratulerer! Mon tro om det ikke er ett like stilikon som ligger å vokser seg stor? Du vet, eplet faller ikke langt fra stammen


Skolestart.

Ja. Nå er det snart skolestart, og vi skal igjen sitte limt til pulten for å skrive engelske gloser, og se frem til neste sommerferie. Jeg for min del skal begynne på siste året på ungdomsskolen, og ser virkelig frem til å begynne på videregående. Ikke det at jeg ikke har lært noe av årene jeg har gått på skole. Jeg har særlig hentet mye kunnskap fra norsktimene i niende. De uendelig lange norsktimene hvor jeg måtte sitte pent ved pulten å skrive novelle. Etter hvert begynte jeg å like disse timene. Jeg så liksom frem til dem. Og nå er jeg altså blitt norsknerd. Jeg ser ubevisst etter skrivefeil i aviser, og dømmer journalisten dersom det er noen. Jeg skriver noveller i sommerferien. Og i går ? da jeg ikke hadde pc tilgjengelig ? satt jeg og diktet likevel. Jeg ble en nerd, men likevel lønte det seg, for jeg er utrolig kry over karakteren jeg fikk. Og kanskje det er noe å lære av det? Kanskje man i stedet kan gå inn i dette skoleåret med en skikkelig positiv holdning og tenke at i år skal det gå bra. For når du for siste gang skal spasere ut av skolen kan du kjenne at nå er det en lang ferie i vente, og du, du har gjort ditt beste. Det kan man se på karakterkortet

 
HøstJeg er virkelig helt inni høsten for tiden. Derfor har jeg blitt det man kaller en real gråmus. Skikkelig kjedelig, og skikkelig "høstete" med store gensere og lite shortser. Ikke bra.

 


arkiv


September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


  • » Blogg


  • linker

    Takk til Katrine for design

    hits