Skole er fun

I dag har jeg - som på alle andre normale dager, som ender opp uten mål og mening - sittet benket fast skolepulten min. Det eneste lyspunktet kom i musikken. Da klarte jeg å overbevise meg selv om at vår nye vikaren-som-egentlig-er-musikklæreren-vår-fordi-den-egentlige-musikklæreren-vår-tydligvis-ikke-planlegger-å-komme-tilbake-til-jobb er medlem i Kaizers Orchestra. Det var et sprøtt innfall jeg fikk da han gikk med vest, men teorien ble knust da han snakket kristiansandsk, men teorien ble ikke knust lengre da han sa han spilte i et band. Derfor konkluderte jeg med at han er med i Kaizers, og at han har kjempe lyst til å dynke meg i gratisbiletter til Sonny og diverse konserter. Hallo? Det sier seg selv.

 

Også har jeg planlagt mitt fremtidige ekteskap med denne hunken:Det kan kanskje se sånn ut, men han er ikke 30 år, og er heller ikke en fiksjonell figur. I det hele tatt. Vi skal gifte oss på en blomstereng på Hawaii mens 15 duer kvitrer, og 1 alv synger. Deretter skal han kysse meg i enden av regnbuen. For ektehetens skyld.

 

Oppsummering: Jeg er veldig fangirl for tiden.
Jeg er en delta...

... Kaller jeg det selv, i hvertfall. Har nemlig vært i kirken nå, for der er jeg hver dag... eller ikke. Men jeg har vært der nok til å bli en skikkelig kløpper på "fall til ro", "you are holy"(hør på den på spotify med ungfila! sommerminner<3) og Fader Vår. Fengende alle sammen. Så nå driver jeg altså og skriver pakkeliste til polen, for det er dit alle badasser drar. Også stalker jeg utallige fotoblogger fordi jeg får så mye inspirasjon. Og får å illustrere dette slenger jeg ved ett random bilde fra weheartit.com... fordi jeg er mainstream.

 Jeg er forresten ikke romantikker i det hele tatt...
Love

Dersom det er mulig å være forelsket i en neglelakk skal jeg ikke nekte. Jeg er det. "Boom boom pow", "Across the universe" og "Happy Birthday" av Deborah Lippmann er beyond nydelige neglelakker. Ja, for å være ærlig er alle utrolig fine, og jeg hadde ikke hatt noe i mot å ha vær og en av de! Dessverre har det seg sånn at mine negler ikke akkurat kan betegnes i kategoriene fine, lange eller perfekte. Likevel lever jeg i drømmen om hvor fine alle Deborah Lippmann lakkene hadde blitt på meg.

 

Drøm

 

 

 


arkiv


September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


  • » Blogg


  • linker

    Takk til Katrine for design

    hits